Visita a la Llar Pere Barnés de la Fundació Arrels

query_builder   9 juny 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

11:00|Visita a la Llar Pere Barnés de la Fundació Arrels.Carrer de Puig i Xoriguer, 14-16|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, visitarà la Llar Pere Barnés de la Fundació Arrels. Aquesta llar forma part d’un projecte d’Arrels destinat a proporcionar recursos residencials de mitja i llarga estada a persones sense llar afectades físicament i anímicament pel fet d’haver viscut al carrer.

Durant la visita, el cap de l’Executiu estarà acompanyat pel director de la Fundació Arrels, Ferran Busquets, i la directora de la Llar Pere Barnés, Laia Vila. El president Torra farà un recorregut pels diferents espais d’aquest centre i, posteriorment, mantindrà una reunió amb la direcció de la Fundació Arrels, que té per objectiu que cap persona dormi al carrer. Des de 1987 Arrels ha acompanyat més de 14.700 persones sense llar en el seu camí cap a l’autonomia, oferint orientació i serveis útils d’allotjament, alimentació i atenció social i sanitària.

Per motius de seguretat degut a la Covid-19, la visita serà a porta tancada. Posteriorment, aquest gabinet de premsa en distribuirà fotografies.