Reunió amb el sector del voluntariat

query_builder   11 juny 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

16:00|Reunió amb el sector del voluntariat.Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, es reunirà per videoconferència, des de la Casa dels Canonges, amb el sector del voluntariat. La trobada comptarà amb la participació del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani; el secretari d'Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies. Les entitats que hi participaran són: Taula del Tercer Sector, Federació Catalana del Voluntariat Social FCVS, Creu Roja Catalunya, Fundesplai, Fundació Pere Tarrés, Casal dels Infants,  Arrels Fundació, Càritas Catalunya, Banc d’Aliments, Telèfon de l’Esperança i Amics de la Gent Gran. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici.

Protocol d'accés a Palau: Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés.

Els mitjans que vulguin cobrir les reunions han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat