Campanya de donació de sang al Palau de la Generalitat

query_builder   12 juny 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

11:00|Campanya de donació de sang al Palau de la Generalitat.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, participarà a la campanya de donació de sang al Palau de la Generalitat. Com cada any, el Palau de la Generalitat es convertirà en un centre de donació de sang com a símbol d’agraïment a l’altruisme dels donants en el marc del Dia Mundial del Donant, que se celebra el 14 de juny.

A la seva arribada, el president saludarà el president del Banc de Sang i Teixits, Manel Peiró; el director general del Banc de Sang i Teixits, Enric Argelagués; així com altres membres de l’equip directiu d’aquesta entitat. A més a més, també hi seran presents el president de la Federació Catalana de Donants de Sang, Marc Ibars Badia; el president de Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, i la seva vicepresidenta, Otilia Ragull.


Valoració de la donació davant els mitjans

Un cop finalitzada la donació, al voltant de les 11.30h, el president Torra farà una valoració davant dels mitjans de comunicació. Per limitacions d’espai, i tenint en compte les recomanacions que indiquen les autoritats sanitàries durant la pandèmia, només es permetrà l’accés  a TV3, EFE i l'ACN.

 

Cobertura Informativa

Televisió de Catalunya distribuirà les imatges a través del seu servidor FTP. A més, també les penjaran a Collserola i Forta (per a informació tècnica, podeu contactar amb producció d’informatius de TV3, al telèfon 93 499 96 00). Aquest Gabinet de premsa informarà als mitjans quan els vídeos estiguin disponibles per a ser descarregats. També s’enviaran fotografies de la visita.

Protocol d'accés a Palau: Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés.