Acte de presentació de la nova campanya de turisme

query_builder   14 juny 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:00|Acte de presentació de la nova campanya de turisme.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà l'acte de presentació de la nova campanya de turisme que ha impulsat la Generalitat. L’acompanyaran la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; el vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Jaume Collboni; el director general de Turisme, Octavi Bono, i el director de l'Agència Catalana de Turisme, David Font. L’acte estarà conduït pel periodista Xavier Grasset, i connectarà amb Tarragona, Girona, Lleida, la Val d’Aran i Barcelona. Hi participaran el vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, Jaume Dulsat; la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; el Conselher de Torisme de Val d’Aran, Juan Antonio Serrano, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font.

La presentació és podrà seguir en directe, íntegrament, a través de Youtube al canal turismecat.


Cobertura informativa

Per poder seguir l'acte des de Palau caldrà haver-se acreditat prèviament davant d'aquest gabinet de premsa.

Televisió de Catalunya oferirà les imatges en règim de pool i les enviarà en directe a Collserola. Quan acabi l’acte, TV3 les distribuirà a través del seu servidor FTP (per a informació tècnica, podeu contactar amb producció d’informatius de TV3, al telèfon 93 499 96 00). Aquest Gabinet de premsa informarà als mitjans quan els vídeos estiguin disponibles per a ser descarregats.

Per a la realització de fotografies, s'establiran torns i des d’aquest gabinet també se n'enviaran.

 

Protocol d'accés a Palau

Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés.

Els mitjans que vulguin cobrir l'acte han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat