Reunió del president Torra amb el president del govern espanyol

query_builder   13 juny 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

10:00|Reunió del president Torra amb el president del govern espanyol.Palau de la Generalitat (entrada per c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, es reunirà per videoconferència amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i amb els presidents de les comunitats autònomes, per fer seguiment de la pandèmia del coronavirus. El president Torra hi participarà des de la Sala dels Diputats del Palau de la Generalitat. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici.

 

Protocol d'accés a Palau: Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés.

Els mitjans que vulguin cobrir la reunió han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat