Lliurament de la Memòria de la Comissió Jurídica Assessora

query_builder   18 juny 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

13:00|Lliurament de la Memòria de la Comissió Jurídica Assessora.Palau de la Generalitat (Plaça de Sant Jaume, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, rebrà la Memòria anual de la Comissió Jurídica Assessora de mans del president d’aquest ens, Albert Lamarca.  La Comissió és l’òrgan que vetlla per la legalitat de l’actuació de les diverses administracions catalanes i anualment lliura al Govern el document que recull la seva activitat. A l’audiència seran presents també la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i el secretari de Govern, Víctor Cullell.

Nota: La reunió serà a porta tancada però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici.

Protocol d'accés a Palau: Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés.

Els mitjans que vulguin cobrir les reunions han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat