Visita a Eurecat

query_builder   26 juny 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

11:00|Visita a Eurecat .Avinguda Universitat Autònoma, 23|Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental)

El president de la Generalitat, Quim Torra, visitarà la seu d’Eurecat a Cerdanyola del Vallès, per tal de conèixer de primera mà la tasca d’aquest centre tecnològic en recerca i innovació. Eurecat ha posat les seves instal·lacions i el seu equip al servei d’empreses i entitats per tal de combatre la Covid-19 participant en projectes internacionals destinats a la lluita contra pandèmies mitjançant l’anàlisi d’aigües residuals i intel·ligència artificial, el desenvolupament de respiradors, o l’acceleració dels processos d’obtenció de vacunes i fàrmacs, entre d'altres.

Acompanyaran el president de la Generalitat, l’alcalde de Cerdanyola, Carles Cordon; la directora general d’Indústria, Maite Villarroya; el president d’Eurecat, Xavier Torra; el director general corporatiu i d’operacions, Xavier López, i el director general de negoci, Miquel Rey.

Donades les limitacions d’espai dels interiors del centre tecnològic i, per tal de mantenir les distàncies de seguretat, NOMÉS PODRAN SEGUIR LA VISITA DINS DE LES INSTAL·LACIONS D’EURECAT ELS MITJANS GRÀFICS (càmeres de televisió i fotografia). Les imatges s’hauran de prendre per torns. Els mitjans de comunicació que desitgin cobrir la visita cal que s’acreditin prèviament enviant un mail a premsa@eurecat.org