Visita a la Fundació Catalònia Creactiva a Cerdanyola

query_builder   3 juliol 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

10:00|Visita a la Fundació Catalònia Creactiva a Cerdanyola.Carretera Flor de Maig, Km 2,8|Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental)

El president de la Generalitat, Quim Torra, es reunirà amb el president del Patronat de la Fundació Catalònia Creactiva, Vicente Conca; el director general de la Fundació, Dr. Joaquim Serrahima, i el director de gestió, Adrià Serrahima. Aquesta entitat atén més de mil persones amb discapacitat intel·lectual, trastorns de conducta, malaltia mental afegida i risc d’exclusió.  Posteriorment, el director general de la Fundació i el cap de l'Executiu faran una valoració. En acabar, visitaran les instal·lacions del centre.

Nota:  Com a mesura de prevenció davant la Covid-19 serà imprescindible acreditar-se prèviament. Els mitjans de comunicació interessats en assistir-hi cal que enviïn un correu a l’adreça: premsa.president@gencat.cat, indicant nom i cognoms i mitjà pel qual es treballa. S’acceptaran les peticions d’acreditacions per ordre d’arribada fins arribar al límit permès d’aforament.