Reunió de la CORECO i el Consell de Cambres

query_builder   6 juliol 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:00|Reunió de la CORECO i el Consell de Cambres.Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, presidirà la reunió conjunta de la Comissió per a la reactivació econòmica i protecció social com a conseqüència de la crisi de la Covid-19 (CORECO), i del Consell de Cambres. També hi participaran el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència, Meritxell Budó; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani; la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà. Per part del Consell de Cambres hi prendran part el seu president, que també encapçala la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell; el seu director, Narcís Bosch; els presidents de les cambres de Girona, Lleida, Manresa, Palamós, Reus, Sabadell, Sant Feliu de Guíxols, Tàrrega, Terrassa, Tortosa, Valls, i la vicepresidenta primera de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici.

Protocol d'accés a Palau
Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés.

Els mitjans que vulguin cobrir les reunions han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat