Presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2019

query_builder   9 juliol 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

09:30|Presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2019.Casa Llotja de Mar (Pg. d'Isabel II, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà l’acte de presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2019 de la Cambra de Comerç de Barcelona, que enguany centra el seu monogràfic en el futur de les infraestructures a Catalunya. L'obertura de la presentació anirà a càrrec del president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona, Joan Canadell. Tot seguit, la directora de la Memòria Econòmica, Carme Poveda, presentarà l'estudi i el degà de la Barcelona School of Management de la UPF i membre del Consell Assessor de la Cambra, Oriol Amat, explicarà els resultats economicofinancers de l’empresa catalana durant l’any 2019. A continuació, el president de la Cambra de Comerç de Reus i president de la Comissió d’infraestructures del Consell General de Cambres de Catalunya, Jordi Just, i el catedràtic d’Economia de la UB i membre del Consell Assessor de la Cambra de Barcelona, Germà Bel, presentaran el tema monogràfic de la Memòria Econòmica, que és “El futur de les infraestructures a Catalunya: Una visió postCovid-19”. El president de la Generalitat clourà la presentació amb la seva intervenció.

Nota: L’acte es retransmetrà en directe per videoconferència per als periodistes que vulguin cobrir l’esdeveniment. Només es permetrà l’accés físic a la Casa Llotja de Mar als mitjans gràfics i els fotògrafs. Atès que l’aforament serà limitat per motius sanitaris, és imprescindible confirmar l’assistència davant el servei de premsa de la Cambra. La presentació es podrà seguir en aquest enllaç: http://ja.cat/streamingMEC20