El vicepresident Aragonès i la consellera Jordà es reuneixen amb representants del món polític, econòmic i social del Segrià per analitzar l’impacte de la Covid-19 a la comarca

query_builder   14 juliol 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

18:00|El vicepresident Aragonès i la consellera Jordà es reuneixen amb representants del món polític, econòmic i social del Segrià per analitzar l’impacte de la Covid-19 a la comarca.Diputació de Lleida (c. del Carme, 26)|Lleida (Segrià)

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, i el delegat Territorial del Govern a Lleida, Ramon Farré, es reuniran amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, per analitzar l’impacte de la Covid-19 en l’economia del Segrià.

A la reunió, que tindrà lloc a la Diputació de Lleida (c. Del Carme, 26), també hi participaran telemàticament representants dels agents econòmics i socials del territori.

A un quart de vuit, els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de la reunió, i sobre dos quarts de vuit es farà una atenció als mitjans.