El conseller Buch i la conseller Vergés, juntament amb l’alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat, informaran de la situació de la Covid al municipi

query_builder   14 juliol 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

18:30|El conseller Buch i la conseller Vergés, juntament amb l’alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat, informaran de la situació de la Covid al municipi.Plaça de l'Ajuntament, 11|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller d’Interior, Miquel Buch, i la consellera de Salut, Alba Vergés, acompanyats de l’alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, informaran aquesta tarda, a les 18:30 hores, de la situació del rebrot de la Covid-19 al municipi des del Saló de Plens de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

Per raons sanitàries, tothom haurà de portar ben col·locada la mascareta durant tota la roda de premsa, així com mantenir la distància de seguretat.

La compareixença es podrà seguir també de forma virtual. Els mitjans d’informació que optin per aquesta opció, hauran d’apuntar-se a l’adreça: premsa@l-h.cat. Mitja hora abans de l’inici se’ls enviarà l’enllaç.