Reunió de seguiment de la Covid-19 al Segrià i la Noguera

query_builder   17 juliol 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:00|Reunió de seguiment de la Covid-19 al Segrià i la Noguera.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, es reunirà amb el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó; el conseller d'Interior, Miquel Buch; la consellera de Salut, Alba Vergés; el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani; la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà; el paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo; el paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal; el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré; el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, i el president del consell comarcal de La Noguera, Miquel Plensa, per seguir l'evolució de la Covid-19 al Segrià i la Noguera. La reunió serà per videoconferència i a porta tancada però els mitjans podran prendre imatges a l'inici. 

Protocol d'accés a Palau: Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés. Els mitjans que vulguin cobrir la reunió han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat