CANVI D'HORA. Reunió amb els alcaldes del Segrià

query_builder   19 juliol 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

18:00|CANVI D'HORA. Reunió amb els alcaldes del Segrià.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, es reunirà per videoconferència amb els alcaldes del Segrià. Per part del Govern, a la trobada també hi participaran el vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència, Meritxell Budó; el conseller d'Interior, Miquel Buch; la consellera de Salut, Alba Vergés; el conseller de Treball i Famílies, Chakir El Homrani, i la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà. La trobada serà a porta tancada però els mitjans en podran prendre imatges a l'inici.

Protocol d'accés a Palau: Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés. Els mitjans que vulguin cobrir les reunions han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat