Budó, Buch i Vergés es reuneixen amb els alcaldes dels municipis de l'Àrea Metropolitana afectats per les restriccions de la Covid-19

query_builder   24 juliol 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

10:00|Budó, Buch i Vergés es reuneixen amb els alcaldes dels municipis de l'Àrea Metropolitana afectats per les restriccions de la Covid-19.Via telemàtica|-- (-)

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó; el conseller d’Interior, Miquel Buch; i la consellera de Salut, Alba Vergés, es reuniran, via telemàtica, amb els alcaldes de municipis de l’Àrea Metropolitana afectats per les restriccions contra la Covid-19. Hi participaran l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l'alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marin; l'alcalde de Cornellà, Antoni Balmón; l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón; l'alcalde de Badalona, Xavier Albiol; l'alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau; l'alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Diaz; l'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos; l'alcalde d'el Prat de Llobregat, Lluís Mijoler; l'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret; l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz; l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda; l'alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà; i l'alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lidia Muñoz. Per part del Govern també hi prendran part el delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez; el secretari de Salut Pública, Josep M. Argimon, i el director de la Unitat de Seguiment de la Covid-19, Jacobo Mendioroz.
El delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez, atendrà els mitjans de comunicació en finalitzar la reunió a la delegació del Govern (Via Laietana, 58, 6a planta). Serà aproximadament a les 12.30h.