El vicepresident Aragonès i conseller El Homrani es reuneixen amb agents socioeconòmics i consells comarcals de les Terres de l'Ebre

query_builder   30 juliol 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

16:00|El vicepresident Aragonès i conseller El Homrani es reuneixen amb agents socioeconòmics i consells comarcals de les Terres de l'Ebre.Edifici de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre (Pl. de Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i el conseller de Treball, Afers Social i Famílies, Chakir El Homrani, visitaran les Terres de l’Ebre.

A les 16 hores, el vicepresident i el conseller, juntament al director de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de L’Ebre (IDECE), Albert Salvadó i el delegat Territorial a les Terres de l’Ebre Francesc Xavier Pallarès, es reuniran amb els representants dels agents socioeconòmics i consells comarcals. La trobada tindrà lloc a la seu de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre (plaça de Gerard Vergés, 1. Tortosa).

A les 17 hores, els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges de la reunió. En acabar, sobre un quart de sis, es farà una atenció als mitjans.