Signatura de l'Acord per a una Catalunya social

query_builder   30 juliol 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

10:00|Signatura de l'Acord per a una Catalunya social.Palau de la Generalitat (entrada per c. de Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, presideix la signatura de l’Acord per a una Catalunya social amb la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i La Confederació. En l’acte hi haurà intervencions del president Torra; del conseller El Homrani; del president de La Confederació, Joan Segarra, i de la presidenta de la Taula, Francina Alsina. Aquest acord permetrà establir les línies i el model de recuperació social de la Catalunya postcovid, consensuar algunes de les premisses sobre les quals s’estructuraran les polítiques públiques del Govern de la Generalitat en aquest àmbit i articular un espai de seguiment de les accions que s’emprenguin.

Cobertura informativa
Per tal de poder mantenir les distàncies de seguretat a l’espai reservat per a mitjans, només podran accedir al Saló de Sant Jordi un màxim de 4 càmeres de televisió i els fotògrafs. En cas necessari s’establiran torns per als fotògrafs. La resta hauran de seguir l’acte des de la Sala de Premsa de Palau.