Reunió de seguiment de la Covid-19 a Catalunya

query_builder   14 agost 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:00|Reunió de seguiment de la Covid-19 a Catalunya.Palau de la Generalitat (entrada per pl. Sant Jaume)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, es reunirà telemàticament amb el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència, Meritxell Budó; el conseller d'Interior, Miquel Buch; la consellera de Salut, Alba Vergés, i el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, per seguir l'evolució de la Covid-19 a Catalunya. La trobada serà telemàtica i a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici.


Protocol d'accés a Palau: Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés. Els mitjans que vulguin cobrir la reunió han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat