Roda de premsa del president Torra acompanyat de la consellera Vergés i el secretari Argimon

query_builder   23 agost 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

12:00|Roda de premsa del president Torra acompanyat de la consellera Vergés i el secretari Argimon.Palau de la Generalitat (c. de Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Quim Torra, compareixerà en roda de premsa, acompanyat de la consellera de Salut, Alba Vergés, i del secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon.

INDICACIONS PER ASSISTIR A LA RODA DE PREMSA

No es permetrà l’accés a les càmeres de televisió, TV3 farà senyal institucional de la compareixença, que penjarà a Collserola, FORTA i a l’FTP intercanvis.tv3.cat. Per a qualsevol dubte, cal posar-se en contacte amb producció de TV3 (93 499 96 00).

Per tal de poder mantenir les distàncies de seguretat, l’aforament serà limitat. A la sala de premsa hi podrà haver 6 redactors i a l’auditori 10. L’accés serà per ordre d’arribada. Les ràdios podran ocupar els seus espais a les cabines. No hi pot haver més d’una persona per cabina. Pel que fa als fotògrafs, podran entrar de dos en dos al llarg de l'estona que duri la roda de premsa. L’entrada dels periodistes serà per ordre d’arribada per l’accés del carrer de Sant Sever.

Els periodistes que no tinguin acreditació del Palau, caldrà que enviïn un correu a president@gencat.catdes d’una adreça corporativa, sol·licitant poder assistir a la roda de premsa.

Caldrà venir amb temps, almenys mitja hora abans per acreditar-se, atès que el seguiment del protocol de mesures de protecció previst pot alentir el procés d’entrada.

La roda de premsa s’emetrà per xarxes del @govern i a través de la plataforma Watchity es podrà recuperar la compareixença íntegra. Hi podreu accedir a través:

  • Workspace: https://governmitjans.watchity.com
  • Usuari: comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat
  • Password: premsa
MESURES DE PROTECCIÓ I PREVENCIÓ

És obligatori l’ús de mascareta per poder entrar a Palau i caldrà portar-la durant tota la roda de premsa.

Es prendrà la temperatura a tothom que entri a Palau.

Hi haurà gel hidroalcohòlic a l’entrada del Palau i a les taules de la sala de premsa.

Es prega mantenir les distàncies de seguretat.