El conseller El Homrani visita a Pontós el dispositiu per acollir els treballadors temporers de la poma que han de fer quarantena

query_builder   27 agost 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

10:30|El conseller El Homrani visita a Pontós el dispositiu per acollir els treballadors temporers de la poma que han de fer quarantena.Casa de colònies ca n'Oliver ( ctra. GIV-5125, sn)|Pontós (Alt Empordà)

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, visitarà la Casa de Colònies Ca n’Oliver de Pontós (Alt Empordà), espai que s’ha habilitat per acollir els treballadors temporers de la recollida de la poma que necessiten fer quarentena per la Covid-19. L'acompanyaran l’alcalde en funcions de Pontós, Toni Mesa; la directora territorial del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona, Marta Casacuberta; el coordinador general de Creu Roja a Catalunya, Enric Morist, i la responsable d’Immigració i Refugi de la Creu Roja a Girona, Anna Serra. Posteriorment, a les 12 hores, Chakir el Homrani visitarà l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, on es reunirà amb l’alcalde, Salvi Güell.