Acte d'homenatge a Josep Benet

query_builder   4 setembre 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

18:00|Acte d'homenatge a Josep Benet.Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà l'homenatge a Josep Benet, fundador i director del Centre d'Història Contemporània de Catalunya. L'acte comptarà amb les intervencions del comissionat de l’Any Benet i catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona, Josep Maria Solé i Sabaté; de la doctora en Història per l'Institut Interuniversitari Jaume Vicens i Vives i investigadora de l'Institut Interuniversitari d'Estudis de Dones i Gènere, Mercè Renom; de l'historiador i escriptor, Josep Maria Roig, i del director del Centre d’Història Contemporània de Catalunya i president de la Societat Catalana d’Estudis Històrics, Jaume Sobrequés. El cap de l'Executiu clourà l'homenatge amb un parlament.

Cobertura informativa: L’acte es podrà seguir en directe a govern.cat

Televisions: Per motius d’espai i de limitació d’aforament per la Covid-19, només podran accedir tres càmeres de televisió. S’hauran d’acreditar prèviament a premsa.president@gencat.cat.

Fotògrafs: Podran accedir per torns al llarg de l’estona que duri l’acte. Des d’aquest Gabinet de Comunicació també s’enviaran fotografies.

Redactors: Els redactors podran seguir l’acte en directe a govern.cat i les xarxes del @govern a través de la plataforma Watchity. Es podrà recuperar la compareixença íntegra a través de l’enllaç següent:

Tot i així, aquells que ho necessitin també podran seguir l’acte des de la Sala de premsa del Palau, que amb motiu de les mesures de la Covid-19 té un aforament limitat. Hi podrà haver un màxim de 10 persones, que accediran per ordre d’arribada. Les ràdios podran ocupar les seves cabines, amb una única persona per cabina.

Protocol d'accés a Palau: Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés. Els mitjans que vulguin cobrir les reunions i actes han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat