Missatge institucional del president

query_builder   9 setembre 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

21:00|Missatge institucional del president .Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, farà el tradicional missatge institucional amb motiu de la celebració de l’Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya.

Nota: TV3 enregistrarà el discurs, que posteriorment distribuirà fent un “play out”, deixant el senyal al repetidor de Collserola i a Forta per a totes les televisions. Enviarà el missatge dues vegades, a les 19.00 i a les 19.15 hores. El missatge (àudio i vídeo) també es penjarà a l’FTP de TV3,  a partir de les 19.00 hores. Des d’aquest Gabinet de Premsa es distribuirà el text i una fotografia de la gravació a partir de mitja tarda .

Els mitjans que vulguin oferir el missatge en streaming des del seu web, podran fer-ho quan ja s’hagi emès, a partir de les 21.05 hores aproximadament. Caldrà que demanin per correu electrònic abans del dijous, 10 de setembre, a les 19.00 hores, a comunicacio@ccma.cat  el codi embeded (Per a qualsevol aclariment al respecte, cal posar-se en contacte amb el departament de premsa de TV3, al telèfon 93 499 93 48).

En tots els casos, el missatge romandrà embargat fins a la finalització de l’emissió, cap a les 21.05 hores.