Vista oral al Tribunal Suprem pel recurs de cassació presentat per la defensa del president contra la sentència per desobediència del TSJC

query_builder   16 setembre 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

Vista oral al Tribunal Suprem pel recurs de cassació presentat per la defensa del president contra la sentència per desobediència del TSJC

El president de la Generalitat, Quim Torra, assistirà a la vista oral al Tribunal Suprem pel recurs de cassació presentat per la defensa del president contra la sentència per desobediència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per haver mantingut la pancarta en defensa dels presos polítics i exiliats a la façana del Palau de la Generalitat.

  • 11:15|Trobada amb el vicepresident i la portaveu del Govern, partits i entitats.Confluència entre el carrer del General Castaños i la plaça de las Salesas|Madrid (Madrid)

    El president de la Generalitat es trobarà amb el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó; la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie; el vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri, i representants de Junts per Catalunya, Esquerra, la CUP, Demòcrates i Bildu, abans d'accedir al Tribunal Suprem.

  • 12:00|Vista oral al Tribunal Suprem .Plaça de la Villa de París|Madrid (Madrid)

    El cap de l'Executiu assistirà a la vista oral. Un cop finalitzada, el president de la Generalitat farà una declaració institucional des del Centre Cultural-Llibreria Blanquerna de la Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid.


    Cobertura informativa:
    L’hora de la compareixença es concretarà el mateix dijous, un cop finalitzada la vista al TS. Per motius d’espai i davant les restriccions per la Covid-19, els mitjans no podran seguir la compareixença des de la seu de la Delegació. TV3 oferirà senyal institucional que distribuirà en directe a través de Collserola i FORTA i que posteriorment penjarà al servidor FTP. La intervenció del president també s’emetrà en directe a govern.cat i les xarxes del @govern. Un cop finalitzada es podrà recuperar de forma íntegra a través de la plataforma Watchity, a la qual es podrà accedir de la manera següent: