Reunió del Comitè Executiu de Crisi per la Covid-19

query_builder   25 setembre 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

10:00|Reunió del Comitè Executiu de Crisi per la Covid-19.Palau de la Generalitat (entrada per c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Quim Torra, encapçalarà la reunió del Comitè Executiu de Crisi per la Covid-19 a Catalunya. En la sessió de treball, que es farà per via telemàtica, també hi participaran el vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès; la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó; el conseller d'Interior, Miquel Sàmper; la consellera de Salut, Alba Vergés; el conseller d'Educació, Josep Bargalló; el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon; el director general de Centres Públics, Josep González, i el director del Gabinet Jurídic de la Generalitat, Francesc Esteve. La reunió serà a porta tancada però es podran prendre imatges a l'inici.

Protocol d'accés a Palau: Com a mesura de prevenció davant la Covid-19, l'accés a Palau està regit per un protocol de seguretat que inclou el control de la temperatura. És obligatori l’ús de mascareta i mantenir el distanciament físic amb la resta de persones. Agrairem que arribeu amb antelació, almenys mitja hora abans, ja que els controls i les mesures de prevenció de la Covid-19 poden comportar retards en l'accés. Els mitjans que vulguin cobrir la reunió han de presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se prèviament davant d’aquest Gabinet, enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat