El conseller Jordi Puigneró i la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, signen el conveni per al desplegament de la fibra òptica

query_builder   18 desembre 2020

event_available Agenda

Agenda del Govern

11:30|El conseller Jordi Puigneró i la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, signen el conveni per al desplegament de la fibra òptica .Auditori Diputació (C. de Pere Martell, 2)|Tarragona (Tarragonès)

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, juntament amb la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, signaran el conveni entre la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona per al desplegament i la compartició d’infraestructures de telecomunicacions a la xarxa local de carreteres titularitat de la Diputació de Tarragona i l’adquisició de compromisos de construcció d’infraestructures de telecomunicacions per al període 2021-2022. A l'acte l'acompanyarà el secretari de Polítiques Digitals, David Ferrer i el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris. L’acte es podrà seguir via streaming en aquest enllaç.