El vicepresident Aragonès i la consellera Vergés visiten a Bellvitge el primer nou espai hospitalari polivalent que amplia la capacitat assistencial a Catalunya

query_builder   25 gener 2021

event_available Agenda

Agenda del Govern

17:00|El vicepresident Aragonès i la consellera Vergés visiten a Bellvitge el primer nou espai hospitalari polivalent que amplia la capacitat assistencial a Catalunya.Hospital Universitari de Bellvitge (c. de la Feixa Llarga, s/n)|Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera de Salut, Alba Vergés, visitaran el nou espai hospitalari polivalent annex a l’Hospital Universitari de Bellvitge. Es tracta del primer dels cinc d’aquests espais amb què s’amplia la capacitat assistencial del sistema català de salut, tant per afrontar la pandèmia com la post pandèmia. Després de la visita, i acompanyats pel director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, i de la directora gerent de l’Hospital de Bellvitge, Montserrat Figuerola, Aragonès i Vergés faran una roda de premsa per ampliar informació al respecte d’aquests espais.