El conseller Solé visita el Punt de Solidaritat de Lleida i aborda temes de cooperació al desenvolupament a la demarcació

query_builder   2 febrer 2021

event_available Agenda

Agenda del Govern

11:45|El conseller Solé visita el Punt de Solidaritat de Lleida i aborda temes de cooperació al desenvolupament a la demarcació.Punt de Solidaritat de Lleida. Edifici MercoLleida ( av. Tortosa, 2, 1a planta)|Lleida (Segrià)

El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, visitarà el nou Punt de Solidaritat de Lleida, impulsat per la Paeria i la Diputació de Lleida. A la visita també hi assistiran Miquel Pueyo, paer en cap de l’Ajuntament de Lleida, i Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida, així com Ramon Farré, delegat del Govern a Lleida, i Manel Vila, director general de Cooperació al Desenvolupament. Després del Punt de Solidaritat, el conseller Solé farà una reunió a la Diputació de Lleida per abordar temes de cooperació al desenvolupament i el rol del municipalisme i els governs locals en les cooperacions catalanes.