La consellera Budó visita Vic

query_builder   5 febrer 2021

event_available Agenda

Agenda del Govern

La consellera Budó visita Vic

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, visitarà la Fundació Sant Tomàs i la Cooperativa de Treball Calandra, a Vic. La delegada territorial del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, i l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, acompanyaran la consellera.

  • 17:00|Visita a la Fundació Sant Tomàs.C. Sot dels Pradals, 7|Vic (Osona)

    La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, visitarà el centre de la Fundació Sant Tomàs de Vic, una entitat sense ànim de lucre que vetlla per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o amb dificultats en el seu desenvolupament i les seves famílies. La consellera serà rebuda pel director general de la Fundació Sant Tomàs, Ricard Aceves. La portaveu del Govern es reunirà amb l'equip directiu i visitarà les instal·lacions del centre. En acabar, la consellera atendrà els mitjans de comunicació.

  • 18:10|Visita a la Cooperativa de Treball Calandra.C. Sot dels Pradals, 9|Vic (Osona)

    La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, visitarà la Cooperativa de Treball Calandra, bugaderia industrial que proporciona llocs de treball a les persones que tenen reconegut per l'ICASS el certificat de discapacitat. El president i director de la Cooperativa de Treball Calandra, Evarist Puigvila, acompanyarà la consellera durant la seva visita a les instal·lacions i en la reunió que mantindrà amb l'equip directiu.