El Departament de Polítiques Digitals participa en la presentació del projecte 'ESPORTCAT.TV', la plataforma de continguts digitals de l'esport català

query_builder   23 març 2021

event_available Agenda

Agenda del Govern

11:00|El Departament de Polítiques Digitals participa en la presentació del projecte 'ESPORTCAT.TV', la plataforma de continguts digitals de l'esport català.Seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (Rbla. Catalunya, 81, pral)|Barcelona (Barcelonès)

El director general d’Innovació i Economia Digital, Dani Marco, juntament amb el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva, participarà en la presentació del projecte ‘ESPORTCAT.TV’, l’OTT de l’esport català. Una plataforma digital des d’on es pot consumir contingut en streaming de l’esport federat de Catalunya des de qualsevol dispositiu. L’acte de presentació tindrà lloc a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i es podrà seguir en obert per streaming a través del canal de Youtube de la UFEC i en una pantalla habilitada a la terrassa de la seu de la UFEC.