El conseller Solé dona la benvinguda a la Jornada de presentació del Decret de transparència i dret d'accés a la informació pública

query_builder   23 març 2021

event_available Agenda

Agenda del Govern

10:30|El conseller Solé dona la benvinguda a la Jornada de presentació del Decret de transparència i dret d'accés a la informació pública.Casa dels Canonges ( c. Pietat, 2)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, donarà la benvinguda a la Jornada de presentació del Decret de transparència i dret d'accés a la informació pública, organitzada per la Secretaria de Transparència i Govern Obert de la Generalitat. El secretari Jordi Foz clourà l'acte, on també participarà la directora general de Transparència i Dades Obertes, Núria Espuny, que moderarà un debat entre Agustí Cerrillo Martínez, catedràtic de dret administratiu a la UOC, i Dolors Canals Ametller, professora de dret administratiu de la Universitat Girona. El responsable d’assessorament en matèria de transparència i bon govern, Oliver Garcia Muñoz, explicarà el decret en profunditat. Podeu consultar el programa de la jornada i seguir-la en directe.