Presentació campanya informativa del Govern sobre les Lleis òmnibus

query_builder   16 febrer 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

13:00|Presentació campanya informativa del Govern sobre les Lleis òmnibus.Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l’acte de presentació de la campanya explicativa de les Lleis d’Agilització Administrativa, de Simplificació Normativa i de Promoció de l’Activitat Econòmica, anomenades popularment Lleis òmnibus. En el decurs de la presentació, es farà pública la web que el Govern posarà a disposició de l’usuari per tal que tingui coneixement dels beneficis concrets que li aportaran les tres lleis, tant des del punt de vista d’estalvi en temps o en la simplificació i millora de la normativa a què està subjecte.
A més del president, hi intervindran el vicepresident de de la Federació d’Empresaris de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya, Manuel Rosillo López; el president de PIMEC, Josep Gonzàlez; el president de Foment del Treball, Gay de Montellà, i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona. Miquel Valls. El periodista Vador Lladó serà el conductor de l’acte i hi haurà també la participació de la directora del Gabinet Jurídic de la Generalitat, Margarida Gil, que donarà detalls de les lleis. Així mateix, hi seran presents la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega; i els consellers d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell; d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena; de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder; de Cultura, Ferran Mascarell; d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí; el portaveu del Govern i secretari general de Presidència, Francesc Homs, i el secretari de Govern, Germà Gordó.