Signatura d'un acord entre la Generalitat i Enagàs

query_builder   23 febrer 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

13:00|Signatura d'un acord entre la Generalitat i Enagàs.Planta d'Enagás (contradic Sud del Moll d'Energia del Port de Barcelona. Accés 1)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, visitarà la planta de l’empresa de transport de gas natural Enagás i presidirà la signatura d’un protocol de col·laboració entre aquesta companyia i la Generalitat, que contempla inversions en infraestructures gasistes a Catalunya fins l’any 2014. Acompanyaran el president Mas el president d’Enagás, Antonio Llardén; el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena; el president de l'Autoritat Portuària de Barcelona, Sixte Cambra; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba, i el director general d'Energia, Mines i Seguretat Industrial, Josep Canós, entre d’altres. Després de la visita a la planta, tindrà lloc l’acte de signatura, que obrirà el president d’Enagas. El president de la Generalitat tancarà l’acte amb el seu parlament.
Nota: Els mitjans que vulguin cobrir aquest acte és imprescindible que s’hagin acreditat prèviament a: jcalvarez@enagas.es i a mcmolina@enagas.es. Es prega arribar a la planta a les 12.30 hores.