09.00 | Visita a diversos municipis de l'Alt Pirineu i reunió amb els alcaldes amb motiu dels danys provocats pels incendis

query_builder   9 març 2012

event_available Agenda

Agenda del Govern

09.00 | Visita a diversos municipis de l'Alt Pirineu i reunió amb els alcaldes amb motiu dels danys provocats pels incendis

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, farà una ronda de visites a l'Alt Pirineu per reunir-se amb els alcaldes dels municipis afectats pels incendis. L'acompanyarà el delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, i el director territorial de Governació, Jordi Souto.

 • 09:00|La vicepresidenta es reuneix amb l'alcalde del Pont de Suert amb motiu dels danys provocats pels incendis.Ajuntament de Pont de Suert (pl. Major, 9)|El Pont de Suert (Alta Ribagorça)

  La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, es reunirà amb l'alcalde de Pont de Suert, Albert Alins, i amb el president del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça, Josep Antoni Troguet, amb motiu dels danys provocats pels incendis a l'Alt Pirineu. L'acompanyarà el director territorial de Governació, Jordi Souto.

 • 12:00|Reunió amb alcaldes de la zona afectada pels incendis i amb el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.Baix Pallars (c. Sant Sebastià, s/n)|Baix Pallars (Pallars Sobirà)

  La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, es reunirà amb l'alcalde de Baix Pallars, Josep Maria Semino; l'alcalde de Soriguera, Albert Vilardell; l'alcalde de Tremp, Víctor Orrit, i amb el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Llàtzer Sibis, amb motiu dels danys provocats pels incendis. La reunió tindrà lloc a les 10 hores i l'acompanyarà el delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, i el director territorial de Governació, Jordi Souto.
  L'atenció als mitjans de comunicació es farà a les 12 hores a l'Ajuntament de Baix Pallars.

 • 13:30|Reunió amb alcaldes de l'Alt Urgell amb motiu dels danys provocats pels incendis.Consell Comarcal de l'Alt Urgell (Pg. Joan Brudieu, 15)|La Seu d'Urgell (Alt Urgell)

  La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, es reunirà amb el president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Jesús Fierro; l'alcalde de les Valls de Valira, Ricard Mateu; el batlle de Coll de Nargó, Benet Fité, i l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, amb motiu dels danys provocats pels incendis. L'acompanyarà el delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, i el director territorial de Governació, Jordi Souto.