Sala de premsa

El conseller Josep Maria Pelegrí lliura les escriptures de concentració parcel·lària de Preixens

query_builder   9 octubre 2013 12:37

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Josep Maria Pelegrí lliura les escriptures de concentració parcel·lària de Preixens

 
 
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del director general de Desenvolupament Rural, Jordi Sala, així com del director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Jaume Fabà, presidirà divendres, 11 d’octubre, l’acte de lliurament de les escriptures de les concentracions parcel·làries realitzades al municipi lleidatà de Preixens.
 
L’acte tindrà lloc a partir de les 17:00 hores, a l’exterior de l’ajuntament de la localitat.
 
Val a dir que la concentració parcel·lària a Preixens abasta una superfície de 1.245 hectàrees, pertanyents a 203 propietaris, i en les que s’ha passat de 432 parcel·les abans de la concentració a 251 finques després, el que ha suposat que dimensió de cadascuna hagi passat de 2,88 hectàrees a 4,96. L’import total de les obres de concentració parcel·lària és de 4.720.000 euros.
 
La zona de concentració parcel·lària de Preixens es troba repartida entre els sectors 3 i 4.1 de la xarxa de regadiu del sistema Segarra-Garrigues.
 
La possessió del títols de propietat de les noves finques permetrà efectuar ja els tràmits d’adhesió al regadiu, així com poder acreditar davant de les entitats bancàries la propietat de les finques.
 
 
 

17:00|Lliurament de les escriptures de concentració parcel·lària de Preixens .Ajuntament de Preixens (c. Sant Joan, 17)|Preixens (Noguera)

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, presidirà l’acte de lliurament de les escriptures de les concentracions parcel·làries realitzades a Preixens.