Sala de premsa

El conseller Homs presideix l'acte de commemoració del 73è aniversari de l'afusellament del president Companys al Tarròs

Homs també visitarà l'Ajuntament de Tornabous

query_builder   14 octubre 2013 14:32

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Homs presideix l'acte de commemoració del 73è aniversari de l'afusellament del president Companys al Tarròs

Homs també visitarà l'Ajuntament de Tornabous

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà, demà dimarts 15 d’octubre al Tarròs (Urgell), l’acte de commemoració del 73è aniversari de l’afusellament del president Companys.  També hi participarà el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré.
A les 17.30h començarà l’acte commemoratiu en memòria del president Lluís Companys durant el qual intervindrà el delegat del Govern a Lleida; la presidenta del Consell Comarcal de l’Urgell, Rosa M. Mora; el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; l’alcalde de Tornabous, Amadeu Ros, i el conseller Homs que tancarà els parlaments.  En el transcurs de l’acte, també hi haurà interpretacions musicals i una ofrena floral, entre d’altres.
 
Abans de la commemoració, a les 17.10h, el conseller Homs visitarà l’Ajuntament de Tornabous (Pl. de la Vila,1) on signarà el llibre d’honor del consistori.

17:30|El conseller Homs presideix l'acte de commemoració del 73è aniversari de l'afusellament del president Companys.Monument President Companys |El Tarròs (Urgell)

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà l’acte de commemoració del 73è aniversari de l’afusellament del president Companys durant el qual intervindrà el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré; la presidenta del Consell Comarcal de l’Urgell, Rosa M. Mora; el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; l’alcalde de Tornabous, Amadeu Ros, i el conseller Homs que tancarà els parlaments.  En el transcurs de l’acte, també hi haurà interpretacions musicals i una ofrena floral. Prèviament, a les 17.10h, el conseller Homs visitarà l’Ajuntament de Tornabous (Pl. de la Vila,1) on signarà el llibre d’honor del consistori.