Sala de premsa

El vicepresident del Govern visita les Terres de l'Ebre

query_builder   27 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern visita les Terres de l'Ebre

Josep-Lluís Carod-Rovira presentarà a Amposta la planta fotovoltàica de l'abocador comarcal de Mas de Barberans i a Alcanar el projecte comarcal de contenidors soterrats
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, farà demà divendres, 28 de novembre, una visita institucional a les Terres de l’Ebre, acompanyat del delegat territorial, Josep Lluís Salvadó. Durant la seva visita el vicepresident del Govern presidirà a Amposta l’acte de presentació de la planta fotovoltàica de l’abocador comarcal de Mas de Barberans i a Alcanar, el projecte comarcal de contenidors soterrats.
 
El vicepresident del Govern iniciarà la seva visita a Amposta. A les 13.00 hores arribarà a la seu del Consell Comarcal del Montsià, on serà rebut entre d’altres pel president de l’ens, Alfons Montserrat. Posteriorment hi haurà la presentació de la planta fotovoltàica de l’abocador comarcal de Mas de Barberans, amb parlaments del president del Consell Comarcal, el gerent de l’empresa encarregada de les obres, i el vicepresident del Govern. Un cop finalitzat l’acte, Josep-Lluís Carod-Rovira signarà el llibre d’honor de l’organisme.

A les 13.00 hores, just a la seva arribada al Consell Comarcal del Montsià, el vicepresident del Govern atendrà els mitjans de comunicació.
 
A la tarda, el vicepresident del Govern es traslladarà a Alcanar. Josep-Lluís Carod-Rovira arribarà a les 17.00 hores a l’Ajuntament de la localitat,on serà rebut per l’alcalde i president del Consell Comarcal del Montsià, Alfons Montserrat, enter d’altres. Acte seguit es traslladarà fins a l’illa de contenidors de la Plaça Major del municipi, on hi haurà la presentació del projecte de contenidors soterrats. L’acte s’iniciarà amb una explicació del projecte a càrrec del president de la Comissió de Medi Ambient del Consell Comarcal, Josep Caparrós, i la presdienta del Consorci per a la gestió dels RSU de la comarca del Montsià, Cèlia Lleixà. Després hi haurà parlaments de l’alcalde d’Alcanar i el vicepresident del Govern.

13:00|.Consell Comarcal del Montsià (Plaça Lluís Companys, s/n)|Amposta (El Montsià)

Visita a les Terres de l'Ebre