Sala de premsa

Demà divendres 18 d'octubre, a les 12.00 hores, al Complex Central dels Mossos d'Esquadra a Sabadell

El conseller Espadaler presideix el Dia Català de la Seguretat Privada

query_builder   16 octubre 2013 12:43

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Espadaler presideix el Dia Català de la Seguretat Privada

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler,  presidirà demà divendres, 18 d’octubre, a les 12.00h, l’acte del Dia Català de la Seguretat Privada, on es farà el lliurament de les mencions de la Seguretat Privada de Catalunya, que enguany  celebraran la seva segona edició.
 
L’acte, que tindrà lloc a l’auditori del Complex Central dels Mossos d’Esquadra a Sabadell, comptarà amb la participació del secretari general del Departament d’Interior, Josep Martinez;  la directora general d’Administració de Seguretat, Maite Casado; el director general de la Policia, Manel Prat; i la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Núria Aymerich; entre d’altres autoritats.
 
 
 
Els mitjans que vulguin cobrir l’acte hauran d’acreditar-se enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el vostre nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyeu, matrícula i model del vehicle amb el que vindreu abans d'avui dijous, 17 d’octubre, a les 18h.

12:00|El conseller Espadaler presideix el Dia Català de la Seguretat Privada.Complex Central dels Mossos d'Esquadra a Sabadell (av. de la Pau, s/n)|Sabadell (Vallès Occidental)

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, presidirà l’acte del Dia Català de la Seguretat Privada. També hi assistirà el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea.