Sala de premsa

El secretari general del DAR inaugura, demà, Pomatec, a Torroella de Montgrí

query_builder   27 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general del DAR inaugura, demà, Pomatec, a Torroella de Montgrí

Posteriorment, Xavier Castella signarà un protocol de col·laboració amb les comunitats de Regants del Baix Ter, i presentarà "in situ" projectes de canalització de la comunitat del Molí de Pals i de la presa de Colomers
El secretari general del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural DAR, Xavier Castella, acompanyat del coordinador dels Serveis Territorials del DAR a Girona, Josep Guix, presidirà demà, a partir de les 9:30 hores, a Torroella de Montgrí, la inauguració de Pomatec.
 
Tot seguit, Castella es traslladarà a la Fundació Mas Badia on, a les 11:15 hores, signarà un protocol de col·laboració entre el Departament i les Comunitats de Regants del Baix Ter.
 
A continuació, tindrà lloc una roda de premsa per informar d’aquest protocol de col·laboració.
 
Finalment, el secretari general del DAR visitarà i presentarà “in situ”, a partir de les 12:00 hores, els nous projectes de canalització de la comunitat de Regants del Molí de Pals i de la Presa de Colomers.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
DIA:
Divendres, 28 de novembre de 2008
ACTE:
Signatura del protocol de col·laboració amb les comunitats de Regants del Baix Ter
HORA:
11:15 hores
LLOC:
Fundació Mas Badia
Carretera de la Tallada, s/n
La Tallada d’Empordà
 
27 de novembre de 2008

09:30|.Can Quintana (c. Ullà, 31)|Torroella de Montgrí (El Baix Empordà)

El secretari general d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural,  Xavier Castella, presidirà la inauguració de Pomatec. Posteriorment, signarà un protocol de col·laboració amb les Comunitats de Regants del Baix Ter, i visitarà i presentarà els nous projectes de canalització de la comunitat de Regants del Molí de Pals i de la Presa de Colomers.