Sala de premsa

Ocupació

Empresa i Ocupació organitza el cinquè debat d'Economia Social i Cooperativa centrat en la "Col·laboració entre empreses mercantils i Centres Especials de Treball"

query_builder   17 octubre 2013 12:01

settings_input_antenna Convocatòria

Empresa i Ocupació organitza el cinquè debat d'Economia Social i Cooperativa centrat en la "Col·laboració entre empreses mercantils i Centres Especials de Treball"

·         Els ponents seran la directora d’Icària Iniciatives Socials, Maria José Pujol, el director general de Barter, Ignasi Ferré, i la directora de Recursos Humans a Avis, Joséphine Garcia
 
·         L’objectiu d’aquesta iniciativa és visibilitzar aquest model econòmic i les solucions que pot oferir davant la crisi
 
·         L’acte tindrà lloc al Palau Moja (c/ Portaferrisa, 1)
Demà, divendres 18 d’octubre, a les 9:00 hores, el Departament d’Empresa i Ocupació, a través de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom i en col·laboració amb la Confederació de Cooperatives de Catalunya, organitza el cinquè debat d’Economia Social i Cooperativa.
 
El debat, que tindrà lloc al Palau Moja, es centrarà en la “Col·laboració entre empreses mercantils i Centres Especials de Treball”. Els ponents seran la directora d’Icària Iniciatives Socials, Maria José Pujol, el director general de Barter, Ignasi Ferré, i la directora de Recursos Humans a Avis, Joséphine Garcia.
 
Aquests debats, que es celebren un cop al mes, tenen per objectiu prestigiar i  visibilitzar l’economia social i les solucions que des d’aquestes empreses i entitats es poden oferir als principals reptes socials i econòmics als quals s’enfronta la nostra societat. Els debats combinen ponents de reconegut prestigi de l’àmbit institucional i acadèmic amb representants d’experiències concretes d’èxit.
 
L’economia social està formada per cooperatives, societats laborals, Centres Especials de Treball, empreses d’inserció, mutualitats de previsió social i  associacions i fundacions que realitzen activitat econòmica. En conjunt representen més de 27.000 empreses i entitats que generen gairebé 130.000 llocs de treball —el 4,62% de l’ocupació catalana— i generen activitat econòmica superior als 10.000 milions d’euros —el 4,86% del Producte Interior Brut.