Sala de premsa

El conseller Gordó clou la jornada El Procés cap a un Estat Propi: Perspectives Jurídiques, a Reus

query_builder   18 octubre 2013 11:16

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Gordó clou la jornada El Procés cap a un Estat Propi: Perspectives Jurídiques, a Reus

El conseller de Justícia, Germà Gordó, presidirà demà dissabte la cloenda de la Jornada El Procés cap a un Estat Propi: Perspectives Jurídiques, que tindrà lloc al Centre de Lectura de Reus.
 
En aquesta Jornada, que ha estat organitzada per Òmnium Cultural del Baix Camp, intervindran també la tinent d’alcalde i regidora adjunta de Coordinació i Organització, Teresa Gomis, i el president del Cercle de Lectura, Xavier Filella.
 
A l’acte, hi assistiran el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin; el president d’Òmnium Cultural al Baix Camp, Biel Ferrer; el degà de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili, Alfonso González, i el director del Servei Territorial de Tarragona del Departament de Justícia, Baptista Capell.

13:00|El conseller Gordó presideix la cloenda de la Jornada El Procés cap a un Estat Propi: Perspectives Jurídiques.Cercle de Lectura de Reus (c. Major, 15)|Reus (Baix Camp)

El conseller de Justícia, Germà Gordó, presidirà la cloenda de la Jornada "El Procés cap a un Estat Propi: Perspectives Jurídiques", que té lloc al Cercle de Lectura de Reus. L'acompanyarà el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin.