Sala de premsa

Acció Social i Ciutadania impulsa a Lleida una campanya per promoure l'acolliment d'infants

query_builder   31 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i Ciutadania impulsa a Lleida una campanya per promoure l'acolliment d'infants

La consellera Carme Capdevila inaugurarà el proper dissabte 8 de novembre una exposició per informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre l'acolliment i motivar noves famílies acollidores
La secretària d’Infància i Adolescència del Departament d’Acció Social i, Imma Pérez, presentarà el proper dilluns, dia 3 de novembre, la nova campanya per promoure l’acolliment d’infants tutelats. A l’acte també hi assistirà la directora de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció, Sílvia Casellas, i el director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, Carles Vega.
 
Amb aquesta iniciativa, el Departament vol fer una aposta ferma per motivar noves famílies acollidores i fer realitat el dret dels infants a viure en família. La campanya consisteix en una exposició interactiva i itinerant per diverses ciutats de Catalunya. A Lleida, la consellera Carme Capdevila inaugurarà la mostra “Acolliment: un infant, un temps, una família” el proper dissabte 8 de novembre.  
 
L’acolliment simple en família aliena és la millor manera d’atendre adequadament les necessitats de l’infant que es troba en situació de risc. La família acollidora li procura l’afecte i l’atenció educativa necessària per a la seva integració en la societat i, sempre que sigui possible, el retorn amb la família natural. És per això que l’acolliment és un servei a l’infant que ho necessita.
 

11:00|.Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania (av. del Segre, 5)|Lleida (El Segrià)

La secretària d'Infància i adolescència, Imma Pérez, presentarà la campanya d'acolliments d'infants tutelats que s'inaugurarà a Lleida el dissabte 8 de novembre.