Sala de premsa

El conseller de Justícia presenta tres llibres sobre dret a la Universitat Rovira i Virgili

query_builder   30 octubre 2013 12:32

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Justícia presenta tres llibres sobre dret a la Universitat Rovira i Virgili

El conseller de Justícia, Germà Gordó, acompanyat del degà de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV, Alfonso González, presideix demà, l’acte de presentació de tres llibres sobre dret civil de Catalunya, dret de successions i drets reals, del professor de la Universitat de Lleida, Antoni Vaquer, i dels professors de la Universitat Rovira i Virgili, Pedro del Pozo i Esteve Bosch.
 
Les obres, les presenta el degà president del Col·legi de Notaris de Catalunya i director de la Comissió de Codificació de Catalunya,  Joan Carles Ollé. El catedràtic de dret civil de la Universitat Rovira i Virgili, Pere del Pozo, intervindrà en nom dels autors.

12:00|El conseller Gordó presenta tres llibres sobre dret privat a la Universitat Rovira i Virgili.Sala de Graus del Campus Catalunya. Facultat de Ciències Jurídiques. Universitat Rovira i Virgili|Tarragona (Tarragonès)

El conseller de Justícia presentarà tres llibres sobre dret privat del professor de la UdL, Antoni Vaquer, i dels professors de la URV, Pedro del Pozo i Esteve Bosch. Les obres són: Derecho civil de Cataluña. Derecho de Familia, Derecho civil de Cataluña. Derechos reales (4a. ed.), i Derecho civil de Cataluña. Derecho de Sucesiones" (2a. ed.). L'acompanyarà l delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin.