Sala de premsa

El conseller de Salut, Boi Ruiz, inaugura els nous serveis de Salut Mental a les Terres de l'Ebre

query_builder   30 octubre 2013 17:21

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Salut, Boi Ruiz, inaugura els nous serveis de Salut Mental a les Terres de l'Ebre

El conseller de Salut, Boi Ruiz, inaugurarà demà, dijous 31 d’octubre, el nou Servei Especialitzat en Salut Mental per a persones amb discapacitat intel·lectual a Tortosa. Aquest servei, que gestiona la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre, convertirà aquestes comarques en una de les zones de Catalunya amb la xarxa de serveis d’atenció a la salut mental més completa en proporció a la seva població.
 
El conseller també inaugurarà el nou Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de Tortosa, gestionat també per la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre.
 
Tots dos serveis s’ubiquen en un local de 1.000 metres quadrats, amb espais diferenciats i accessos independents.
 
A l’acte també hi participaran l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Francesc Xavier Pallarès; el director general del Grup Pere Mata, Joan Amigó; el director mèdic de l’Àrea de Discapacitat Intel·lectual del Grup Pere Mata, Francisco Aguilera; el secretari de Participació Local en Salut, Francesc Sancho; i el director Serveis Territorials de Salut a Terres de l’Ebre, Albert Gómez.
 
En acabar l’acte d’inauguració el conseller de Salut atendrà als mitjans de comunicació
 
 
CONVOCATÒRIA DE MITJANS
 
ACTE:
 
El conseller de Salut inaugura els nous serveis de Salut Mental a les Terres de l’Ebre
DIA:
31 d’octubre
HORA:
16.45h
LLOC:
Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil
C/Arnes 27
Tortosa

16:30|Inauguració del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil.Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (c. Arnes, 27)|Tortosa (Baix Ebre)

El conseller de Salut, Boi Ruiz, inaugurarà el Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil i el nou Servei Especialitzat en Salut Mental per a persones amb discapacitat intel·lectual. L'acompanyaran el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, i la directora dels Serveis Territorials del Departament de Benestar Social i Família a les Terres de l'Ebre, Manolita Cid.