Sala de premsa

El vicepresident del Govern presideix diumenge l'acte de lliurament dels premis Vila de Cambrils

query_builder   28 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern presideix diumenge l'acte de lliurament dels premis Vila de Cambrils

Josep-Lluís Carod-Rovira farà una visita institucional a l'Ajuntament i lliurarà els guardons en les seves diferents categories
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà el proper diumenge, 30 de novembre, l’acte de lliurament dels premis Vila de Cambrils en aquesta localitat del Baix Camp. L’acompanyarà el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté.
 
El vicepresident del Govern arribarà a les 12.00 hores a l’Ajuntament de Cambrils on serà rebut per l’alcalde, Robert Benaiges. Posteriorment, presidirà l’entrega dels permis Vila de Cambrils. En concret es lliurarà el primer Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils “Josep Lluís Savall”, el 22è Premi Internacional de Fotografia Vila de Cambrils, i el 28è Premi de Pintura de Vila de Cambrils. Un cop entregats els guardons hi haurà parlaments de l’alcalde de Cambrils i del vicepresident del Govern.
 
Un cop finalitzats els parlaments, el vicepresident del Govern presidirà a mateix ajunatment la inauguració de l’exposició del 22è Premi Internacional de Fotografia Vila de Cambrils. Hi haurà intervencions del president de l’agrupació Fotogràfica de Cambrils, Joan Pastó, l’alcalde Robert Benaiges i el vicepresident.
 
 
Just a la seva arribada a l’Ajuntament de Cambrils, a les 12.00 hores, el vicepresident del Govern atendrà els mitjans de comunicació.

12:00|.Ajuntament (Pl. Ajuntament, 4)|Cambrils (El Baix Camp)

Atenció als mitjans i entrega premis Vila de Cambrils