Sala de premsa

Presentació de la campanya "Una ampolla d'aigua és tot el teu dinar? Quan no menges RES deixes de SER tu" per lluitar contra l'anorèxia i la bulímia

query_builder   6 novembre 2013 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la campanya "Una ampolla d'aigua és tot el teu dinar? Quan no menges RES deixes de SER tu" per lluitar contra l'anorèxia i la bulímia

Segons dades de l’Associació contra l’Anorèxia i la Bulímia (ACAB), un total de 26.000 noies a Catalunya pateixen trastorns de conducta alimentària, el 6% de la població jove femenina
El Departament de Benestar Social i Família, l’Associació contra l’Anorèxia i la Bulímia (ACAB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) presentaran aquest dijous la campanya “Una ampolla d’aigua és tot el teu dinar? Quan no menges RES deixes de SER tu”. L’objectiu de la iniciativa, que s’adreça a joves de 15 a 29 anys, és sensibilitzar sobre els perills i els riscos per la salut vinculats a l’anorèxia i la bulímia.
 
El director general de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, Toni Reig, la directora de prevenció de l’ACAB, Cristina Carretero, i el president del CNJC, Sergi Contreras, explicaran els continguts de la campanya als mitjans de comunicació. La presentació també comptarà amb la participació de la rectora de la Universitat de Girona, Anna Maria Geli, ja que la iniciativa es desenvoluparà en els centres de la Xarxa Catalana d’Universitats Saludables.
 
Segons dades de l’ACAB, a Catalunya actualment hi ha un total de 26.000 noies que pateixen anorèxia, bulímia o altres trastorns relacionats, xifres que representen un 6% de la població jove femenina.

12:00|Presentació de la campanya contra l'anorèxia i la bulímia.Universitat de Girona. Sala de juntes del Campus Centre (c. Emili Grahit, 77)|Girona (Gironès)

El director general de Joventut, Toni Reig, presentarà la campanya "Una ampolla d'aigua és tot el teu dinar? Quan no menges RES deixes de SER tu" per lluitar contra l'anorèxia i la bulímia. Ho farà amb la directora de prevenció de l’Associació contra l'Anorèxia i la Bulímia, Cristina Carretero; el president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Sergi Contreras, i la rectora de la Universitat de Girona, Anna Maria Geli.