Sala de premsa

El conseller de Justícia, Germà Gordó, assisteix a l'estrena de Frontera, una pel·lícula rodada íntegrament al Centre Penitenciari de Quatre Camins

query_builder   6 novembre 2013 16:51

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Justícia, Germà Gordó, assisteix a l'estrena de Frontera, una pel·lícula rodada íntegrament al Centre Penitenciari de Quatre Camins

  • Frontera és una pel·lícula que neix de la col·laboració entre interns i professionals del sector audiovisual i és l’única que ha estat rodada a l’interior d’un centre penitenciari
     
El conseller de Justícia, Germà Gordó, assistirà a l’estrena de la pel·lícula Frontera, que tindrà lloc demà, a les 20:15 hores, al Teatre Nacional de Catalunya. El projecte és fruit de la col·laboració entre interns del centre Penitenciari de Quatre Camins, professionals del centre i professionals del sector audiovisual. És l’única pel·lícula que ha estat rodada íntegrament a l’interior d’un Centre Penitenciari.
 
L’acte de presentació de la pel·lícula comptarà també amb la presència del director de TNC, Xavier Alberti, que en farà la introducció; i també amb la del President de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve; la del Secretari General del Departament de Justícia, Enric Colet; la del Director General de Serveis Penitenciaris, Pere Soler; la del Director General d’Execució Penal a la Comunitat i Justícia Juvenil, Quim Clavaguera; i la de la Directora General del CIRE, Beth Abad.
 
 
Una pel•lícula rodada íntegrament al Centre Penitenciari de Quatre Camins
 
El llargmetratge Frontera ha estat impulsat per l’entitat transFormas, que des de fa 8 anys treballa en la formació i creació artística en contexts de privació de llibertat,  i la productora Cornelius Films.
 
De fet, el projecte neix del grup teatral coordinat per aquesta entitat al centre Penitenciari de Quatre Camins. Per aquest motiu, tant el repartiment com  l’equip tècnic de la pel·lícula estan formats per interns del centre penitenciari i professionals del món audiovisual, que des del primer moment han  treballat conjuntament.
 
L’argument de la  pel·lícula, dirigida per Manuel Pérez, se situa a l’interior d’una presó en el moment en el qual  un grup de teatre assaja una versió de 12 homes sense pietat i salten les alarmes del centre per aïllar els mòduls, a causa d’una epidèmia desconeguda.
 
 
Per a més informació: feu click a FRONTERA

20:15|Estrena de la pel.lícula 'Frontera', rodada íntegrament a Quatre Camins.Sala Tallers Teatre Nacional de Catalunya (pl. de les Arts, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Justícia, Germà Gordó, assistirà a l'estrena de la pel.lícula Frontera, impulsada per l'entitat Transformas i la productora Cornelius Films, que se celebrarà a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya. També hi assistirà la secretària general de Cultura, Pilar Pifarré.