Sala de premsa

El president Montilla lliurarà dimecres vinent, a Madrid, el XV Premi Blanquerna a Esther Koplowitz

query_builder   30 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Montilla lliurarà dimecres vinent, a Madrid, el XV Premi Blanquerna a Esther Koplowitz

És imprescindible acreditar-se davant d'aquest Gabinet per cobrir l'acte, abans de divendres 31 d'octubre
El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, viatjarà a Madrid el proper 5 de novembre per tal de presidir l’acte de lliurament del Premi Blanquerna, atorgat, en aquesta quinzena edició, a l’empresària Esther Koplowitz. L’acte tindrà lloc al Teatro Real (Saló Café de Palacio -Pl. Oriente, s/n-), a les 13.30 hores. El president Montilla lliurarà el guardó a Esther Koplovitz i clourà l’acte amb un discurs.
El jurat ha distingit Esther Koplowitz per la qualitat de la seva gestió empresarial i la rellevància de Fomento de Construcciones y Contratas S.A. (FCC) dins la història empresarial de Catalunya i d’Espanya en general. Així mateix, també vol distingir la seva trajectòria en l’acció social ja que, a través de la Fundació Esther Koplowitz, ha mostrat el seu compromís amb els sectors més desfavorits de la societat i el seu recolzament a la investigació mèdica i la lluita contra les malalties.
 
Acreditacions: Els mitjans de comunicació interessats en cobrir l’acte hauran d’acreditar-se prèviament davant aquest Gabinet. Caldrà enviar fotografia i les dades (nom, cognoms, DNI, mitjà de comunicació i tasca que s’hi desenvolupa) a premsa.president@gencat.net, abans de divendres vinent, dia 31, a les 20.00 hores.
 
Nota important: L’acreditació serà restringida i es prioritzarà als periodistes de política dels principals mitjans de comunicació catalans i d’àmbit estatal
 
Televisions: Per motius d’espai, les càmeres acreditades per accedir al Teatro Real hauran d’agafar imatges des del lloc que se’ls assigni, des del moment que comenci l’acte. L’accés serà per la Plaza Oriente s/n.
 
Fotògrafs: Aquest Gabinet facilitarà les fotografies de l’acte. La resta de fotògrafs no podran accedir al recinte.  
 
Ràdios: Les ràdios disposaran de so en directe des de l’altell del Teatro Real. Un cop comenci l’acte hauran de romandre en els llocs indicats.

13:30|.Teatro Real. Saló Café de Palacio. Plaza Oriente, s/n.| ()

El president Montilla lliurarà, a Madrid, el XV Premi Blanquerna a Esther Koplowitz