Sala de premsa

El conseller Homs presideix l'acte de presentació de les activitats per commemorar el Tricentenari

query_builder   13 novembre 2013 12:51

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Homs presideix l'acte de presentació de les activitats per commemorar el Tricentenari

  • El comissari de la Commemoració, Miquel Calçada, detallarà els actes  que la Generalitat ha previst per recordar els 300 anys dels fets de 1714
El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà demà dijous 14 de novembre, al Born Centre Cultural de Barcelona, la presentació del programa d’actuacions commemoratives del Tricentenari dels fets de 1714. En l’acte, participarà el comissari de la Commemoració del 1714, Miquel Calçada, que detallarà els principals àmbits d’actuació del programa d'activitats.
 
Aquesta presentació pren el relleu de l’acte solemne celebrat el passat 27 d’abril al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, que significava el tret de sortida als actes commemoratius del Tricentenari arreu del país. L’objectiu del Comissariat del Tricentenari és la recuperació i divulgació de la memòria de la Guerra de Successió i de les seves conseqüències per a l'organització política i institucional de Catalunya.

12:00|El conseller Homs presideix la presentació de les activitats per commemorar el Tricentenari.Born Centre Cultural (pl. Comercial, 12)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà la presentació del programa d’actuacions commemoratives del Tricentenari dels fets de 1714. El comissari de la commemoració, Miquel Calçada, detallarà els principals àmbits d’actuació del programa d'activitats. Per part del Govern també hi assistiran el secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí; el secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà; el director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, Lluís Puig; el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, i el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau.