Sala de premsa

El pas de l'educació al treball centra la segona conferència sobre els resultats de l'Enquesta a la joventut de Catalunya 2012

query_builder   20 novembre 2013 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

El pas de l'educació al treball centra la segona conferència sobre els resultats de l'Enquesta a la joventut de Catalunya 2012

La ponència s’emmarca en el cicle A contracorrent, que dóna a conèixer els principals resultats de l’enquesta amb l’objectiu d’analitzar la situació de les persones joves i reflexionar sobre les necessitats d’intervenció en aquest col·lectiu.
Deixar els estudis i començar a treballar: una transició sota pressió és el títol de la segona conferència del cicle A contracorrent, que organitza el Departament de Benestar Social i Família per presentar els resultats de l’Enquesta a la joventut de Catalunya 2012.
 
La ponència, que se celebrarà a la seu de la Direcció General de Joventut el proper dijous, serà presentada pel director general de Joventut de Benestar Social i Família, Toni Reig, i anirà a càrrec d’Alba Castejón, pedagoga i professora de la UAB; Adrià Zancajo, economista i investigador de la UAB, i Joan Miquel Verd, sociòleg i professor de la UAB.

18:00|Conferència "Deixar els estudis i començar a treballar: una transició sota pressió".Direcció General de Joventut (c. Calàbria, 147)|Barcelona (Barcelonès)

El director general de Joventut, Toni Reig, presentarà la conferència "Deixar els estudis i començar a treballar: una transició sota pressió", del cicle de conferències "A contracorrent. L’impacte de la crisi en les trajectòries juvenils".