Sala de premsa

El conseller Homs presideix el 25è aniversari del Consell Comarcal d'Osona

query_builder   18 novembre 2013 16:39

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Homs presideix el 25è aniversari del Consell Comarcal d'Osona

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà demà la commemoració del 25è aniversari de la constitució del Consell Comarcal d’Osona. El conseller arribarà a l’edifici del Sucre de Vic (c. de l’Historiador Ramon Abadal, 5) a les 18.30 hores on, després de signar el Llibre d’Honor, es reunirà amb el president i vicepresidents del consell. Tot seguit es desplaçaran fins a la Sala Sert del mateix edifici, on tindrà lloc l’acte commemoratiu de la constitució del Consell.

Aquest acte començarà a les 19.00 hores i comptarà amb els parlaments del president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca; del qui va ser-ne el primer president, Joan Usart, qui parlarà en nom dels sis expresidents; de l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal; del diputat de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, Joaquim Ferrer, i del conseller de la Presidència, Francesc Homs. A continuació, el conseller lliurarà els reconeixements als expresidents del Consell Comarcal d’Osona.

18:30|El conseller Homs presideix el 25è aniversari del Consell Comarcal d'Osona.Consell Comarcal d'Osona. Edifici del Sucre (c. Historiador Ramon d'Abadal, 5)|Vic (Osona)

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà la commemoració del 25è aniversari de la constitució del Consell Comarcal d’Osona. L'acompanyarà el delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau.